На Кіровоградщині безробітний чоловік зберігав ручну гранату та запал до неї

Березень 22, 2018 | Новини | Переглядів: 610 | Коментарі: 0

Інформацію про те, що 29-річний непрацюючий чоловік зберігає вдома заборонені предмети, поліцейські отримали наприкінці тижня. Аби не наражати на небезпеку життя людей, правоохоронці вирішили негайно перевірити інформацію. Як з’ясувалося, поспішали недаремно.

«Під час санкціонованого обшуку в житловому будинку, на кухні поліцейські помітили шафу для посуду. Там серед тарілок і був виявлений металевий предмет, зовні схожий на корпус від ручної гранати марки РГД-5, та окремо запал до неї.

Нині вилучене направлено для проведення експертиз. Походження заборонених предметів з’ясовують слідчі», - розповів начальник Кіровоградського районного відділення поліції Віталій Ноженко.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами».
Якщо, за висновками експертів виявиться, що боєприпаси справжній, за ці дії особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool