На Кіровоградщині безхатченко вбив дідуся

Жовтень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

Візит 61-річного чоловіка без постійного місця проживання до знайомого закінчився нанесенням господарю будинку смертельних тілесних ушкоджень. За вчинене зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

До Устинівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від голови однієї з сільських рад про те, що помер місцевий житель. На місці події правоохоронці виявили тіло 75-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті.
З’ясувавши, з ким востаннє спілкувався потерпілий, працівники міліції розпочали пошуки безхатченка. Зовсім скоро в одному із залишених напівзруйнованих будинків підозрюваного затримали.
Попередньо встановлено, що чоловіки разом розпивали алкогольні напої, а згодом почали сваритися через якусь побутову дрібницю. Молодший знайомий схопив металевий предмет та вдарив ним старшого. Потерпілий упав на підлогу, де вдарився головою об сокиру. Після цього чоловік уже не подавав ознак життя. Тим часом зловмисник пішов до голови сільської ради і розповів, що начебто вже мертвим виявив місцевого жителя.
– За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, - розповів в.о. начальника Устинівського РВ УМВС в області Леонід Мельник. – Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool