На Кіровоградщині банда обікрала домоволодіння

Липень 01, 2016 | Новини | Переглядів: 772 | Коментарі: 0

Ними виявилися раніше судимі жителі Олександрівського району, віком від 31 до 50 років. Зловмисники викрали з домоволодіння потерпілого кілька рулонів сітки-рабиці.

До відділення поліції звернувся 39-річний мешканець одного з населених пунктів із повідомленням про пограбування.

«Поліцейські встановили, що троє спільників приїхали до будинку чоловіка, вважаючи, що нікого нема вдома та проникли всередину, пошкодивши замок вхідних дверей. Потім вирішили про всяк випадок ще раз покликати господаря, на що він відгукнувся зі спальні. Поки один із зловмисників відволікав потерпілого, двоє інших викрали з підсобного приміщення 5 рулонів сітки-рабиці, які поклали до свого автомобіля та зникли з місця вчинення злочину. У даний час викрадене знайдено та повернуту власнику», - розповів заступник начальника Олександрівського відділення поліції Олег Чорноморець.

Матеріали кримінального провадження, розпочатого за ч. 3 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж), направлено на розгляд до Олександрівського районного суду. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

За матеріалами Олександрівського відділення поліції Знам’янського ВП ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool