На Кіровоградщині банда намагалась скоїти розбійний напад

Вересень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1348 | Коментарі: 0

Нині працівникам поліції відомо про вчинення зловмисниками 3 розбоїв та більше 10 крадіжок на території Кіровоградської області, а також низки аналогічних злочинів – у різних регіонах України. У чоловіків поліцейські виявили предмети, схожі на гранати, набої та електрошокер, грошові кошти і металеву «фомку».

«Працівники Олександрійського районного відділення та управління карного розшуку Нацполіції області у рамках операції «Зброя та вибухівка» на початку тижня отримали інформацію про наміри двох раніше судимих осіб скоїти розбійний напад на родину фермерів. З метою документування протиправних дій та затримання нападників, оперативники влаштували засідку.
У визначений час поряд із будинком мешканців одного з сіл Олександрійського району зупинилася іномарка. Із салону вибігли чоловіки, які попрямували до двору та заходилися ламати вхідні двері та вікно за допомогою металевої «фомки».

Коли ж справу було «зроблено» і нападники потрапили всередину приміщення, несподівано для себе зустріли не беззахисних господарів, а працівників спецпідрозділу поліції. Незважаючи на чималий кримінальний досвід, зловмисники не мали змоги чинити опір та були затримані на місці», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

У спільників та в автомобілі, на якому вони пересувалися, поліцейські вилучили предмети, схожі на гранати РГД-5 і РУЗРГМ, набої калібру 5,45 мм та електрошокер, а також грошові кошти.
За попередніми даними, злочинна група була організована на етнічній основі, до її складу входили мешканці інших областей.

Особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Розслідування триває.

За матеріалами управління карного розшуку поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool