На Кіровоградщині активно впроваджують сучасні технології

Вересень 12, 2018 | Новини | Переглядів: 753 | Коментарі: 0

Мережа «Файно Маркет» впровадили у своїх магазинах електронний облік робочого часу, приєднавшись до сервісу Облік робочого часу співробітників» ПриватБанку.

Давно вже пішли у забуття журнали відвідувань, а вахтери, турнікети, пропуски стали пережитком минулого. Але питання дисципліни та ефективності використання робочого часу, наразі, завжди поза часом.

Немає жодного роботодавця, якого б не хвилювали питання обліку робочого часу, ефективності роботи співробітників, скорочення витрат на контроль за дотриманням трудової дисципліни та встановлення спеціалізованого обладнання, приблизна вартість якого до $2000. Аби кожен керівник не витрачав свій дорогоцінний час менеджера на ці питання, ПриватБанк пропонує унікальну для України послугу – облік часу, відпрацьованого кожним співробітником.

«Перш ніж пропонувати послугу нашим клієнтам, ми випробовуємо її на собі, - зазначає Ростислав Масло, директор Кіровоградської філії ПриватБанку. - Вже більше 10 років ми користуємось табелюванням. Спочатку цей сервіс працював лише через термінали самообслуговування чи банкомати, а сьогодні - через смартфони та геолокацію. Не поділитися таким крутим сервісом з партнерами - майже гріх:). Це не лише круто, але легко, просто і головне - актуально!»

Впровадити сервіс «Облік робочого часу» дуже просто - оформити зарплатні або кредитні картки ПриватБанку для кожного співробітника підприємства та встановити POS-термінал з необхідним програмним забезпеченням.

«Бути клієнтом найтехнологічнішого банку і не впроваджувати найсучасніші технології - нонсенс, - розповідає Галина Свєжая, фінансовий директор мережі магазинів «Файно Маркет». - Магазинів у нас не один десяток, по всій області і проконтролювати усіх одночасно - практично неможливо. Тому впровадження цього сервісу полегшує життя менеджерам, які можуть тепер отримувати детальну та чітку статистику використання робочого часу кожним співробітником чи цілим колективом, яку він отримує щодня на зазначений e-mail».

Користуватися сервісом ще легше. Співробітник проводить зарплатною або карткою «Універсальною» (із введенням ПІН-коду) через POS-термінал, фіксуючи час приходу чи виходу. На його телефон приходить SMS-повідомлення із зазначенням часу входу чи виходу. Власники смартфонів на базі OC Android можуть табелюватися через мобільний додаток Приват24.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool