На Кіровоградщині активізували роботу по запобіганню нещасним випадкам на воді (ФОТО)

Липень 12, 2022 | Новини | Переглядів: 2152 | Коментарі: 0

Співробітники Кропивницького районного управління ГУ ДСНС у Кіровоградській області разом із працівниками поліціїї здійснили рейди місцями відпочинку біля водойм на території Бобринецької, Компаніївської та Новгородківської територіальних громад.

 роботу по запобіганню нещасним випадкам на воді

 роботу по запобіганню нещасним випадкам на воді


У ході роз’яснювальної роботи громадянам вручали листівки із застереженнями та нагадували правила безпеки на воді. Зокрема, рятувальники переконували людей обирати для відпочинку спеціально облаштовані місця, не купатись у стані алкогольного сп’яніння, не стрибати у воду з технічних споруд, мостів, скелястих берегів, не плавати та не пірнати у місцях, де невідомий стан дна, де швидка течія або багато рослинності. Крім того, жителів Кропивниччини закликали дбати про безпеку дітей: навчати їх правилам безпеки, не відпускати самих до водойм та не випускати з поля зору безпосередньо під час відпочинку біля водойми.

«Дотримання цих простих правил, - Наполягали надзвичайники. – дозволить запобігти трагедії».

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool