На Кіровоградщині 93,5 відсотків платників ПДВ звітують через Інтернет

Листопад 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1103 | Коментарі: 0

Перевагами електронного звітування перед податковою нині користується 3952 платники ПДВ області.  Це на 5% більше, ніж у 2011 року.

Також за 9 місяців 2012 року 2390 платників податку на прибуток подали звітність за допомогою Інтернет-комунікацій. Таким чином звітує майже 50% юридичних осіб загальної системи оподаткування, що на 7% більше аналогічного періоду 2011 року.
Усього з початку року до органів ДПС Кіровоградської області від юридичних та фізичних осіб засобами телекомунікаційного зв'язку надійшло більше 300 тисяч звітних документів по різних податках. Рівно на цю кількість зменшився паперовий документообіг, що складає 54,5% від загальної кількості податкової звітності.

Податківці переконані – потенціал для залучення до електронного звітування на Кіровоградщині ще є. Цьому процесу максимально сприяє безоплатна видача ключів електронного цифрового підпису. Юридичні та фізичні особа можуть отримати їх за адресою: м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55 каб.313.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool