На Кіровоградщині 50 га земель водного фонду підлягає поверненню державі

Листопад 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1583 | Коментарі: 0

Прокуратура Новоукраїнського району у апеляційній інстанції домоглася повернення до державної власності земельної ділянки водного фонду площею 51,4 га , що була незаконно передана приватній особі.

Зокрема, прокуратурою встановлено, що Новоукраїнська районна державна адміністрація шляхом видання низки незаконних розпоряджень передала вказану землю приватній особі без проведення аукціону.
На захист інтересів держави прокуратура звернулася до районного суду з позовом про скасування розпорядження райдержадміністації, визнання недійсними і припинення дії договору оренди землі та повернення державі земельної ділянки.
Рішенням суду першої інстанції в задоволенні позовних вимог прокурора району необґрунтовано відмовлено. В свою чергу, за результатами розгляду справи апеляційним судом Кіровоградської області незаконне рішення скасовано, позов прокурора району задоволено в повному обсязі.
Таким чином, за принципової та наполегливої позиції прокуратури зазначена земельна ділянка водного фонду підлягає поверненню державі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool