На Кіровоградщині 47 відсотків домогосподарств області отримали субсидії

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 871 | Коментарі: 0

У вересні 2017р. 47,1% домогосподарств області отримали субсидії для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг.

Загальна сума субсидій цього виду послуг, призначених домогосподарствам з початку року становила 108,5 млн.грн. Середній розмір призначеної субсидії на одне домогосподарство у вересні п.р. становив 153,4 грн.

Із початку року 51,6 тис. домогосподарств призначено субсидії готівкою на відшкодування витрат для придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива на суму 147,2 млн.грн. Середній розмір призначеної субсидії цього виду послуг на одне домогосподарство у вересні п.р. становив 2809,8 грн. Загальна сума субсидій готівкою, яка отримана домогосподарствами з початку року, становила 119,5 млн.грн.

Головне управління статистики у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool