На Кіровоградщині 32 дерева впали на проїжджу частину доріг та тротуари (ФОТО)

Червень 22, 2020 | Новини | Переглядів: 1117 | Коментарі: 0

21 червня з 17:00 до 17:30 на території м. Кропивницький спостерігалось погіршення погодних умов у вигляді сильного дощу та шквалу 15-20 м/с.

З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області 28 разів залучались для розпилювання та прибирання повалених та пошкоджених дерев у мікрорайонах Центр, Велика Балка, Катранівка, Кущівка та вулиць Попова, Глінки та Яновського.

Загалом рятувальниками проведено розпилювання та прибирання 37 дерев (32 дерева впали на проїжджу частину доріг та тротуари, 4 дерева впало на житлові будинки без пошкодження конструктивних елементів, а також одне дерево впало на автомобіль ВАЗ2110.

Травмованих та загиблих немає.

На Кіровоградщині 32 дерева впали на проїжджу частину доріг

На Кіровоградщині 32 дерева впали на проїжджу частину доріг

На Кіровоградщині 32 дерева впали на проїжджу частину доріг

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool