На Кіровоградщині 23 засуджених до позбавлення волі документовані паспортами громадянина України

Серпень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1004 | Коментарі: 0

Працівники територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Кіровоградській області забезпечують виконання функцій з документування паспортами громадянина України засуджених до позбавлення волі, які відбувають покарання у п’яти виправних закладах, що розташовані на території області.

Вже за традицією в офіційній обстановці отримали паспорти громадянина України засуджені до позбавлення волі у Кіровоградській виправній колонії № 6. Документи вручали завідувач Ленінського районного сектору у місті Кіровограді УДМС України в області Ольга Люненко разом з т.в.о. заступника начальника управління ДПтС України в області Наталією Рогожко та начальником ВК № 6 Вадимом Скубіліним.
Цього дня паспорти громадянина України отримали 20 засуджених та 3 особам вклеєно фотокартки по досягненню віку. З початку року документи отримали 58 осіб та 11 засудженим, які відбувають покарання у даному виправному закладі, вклеєно фото по досягненню 25- та 45-річного віку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool