На Кіровоградщині 19456 суб’єктів господарювання-фізичних осіб обрали спрощену систему оподаткування, обліку та звітності

Лютий 01, 2012 | Новини | Переглядів: 1009 | Коментарі: 0

Переважна більшість місцевих „спрощенців” – 12142 платника (62,4 відсотка від загальної кількості) обрали другу категорію, яка передбачає ведення малого бізнесу з обсягом доходу до 1 млн. грн. на рік та дозволяє наймати до 10 працівників. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомила прес-служба ДПА в Кіровоградської області

Першу групу обрали 4394 суб’єктів господарювання-фізичних осіб (22,5 відсотка). Підприємці цієї категорії мають право займатися роздрібним продажем товарів на ринках та побутовим обслуговуванням населення, заробляючи на цьому до 150 тис. грн. щорічно.

Платниками третьої групи вважатимуться 2911 „спрощенців” Кіровоградщини. Вони можуть мати обсяг доходу не більше 3 млн. грн. та надавати до 20 робочих місць. 2865 з них обрали ставку оподаткування в 5 відс., ще 55 – в 3%.
Також заяви про застосування спрощеної системи оподаткування у нинішньому році подали 1476 юридичних осіб, зареєстрованих на території Кіровоградської області. Це 92,2 відс. від загальної кількості платників єдиного податку, які застосовували спрощену систему оподаткування у минулому році.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool