На Кіровоградщині 15-річний юнак напав на жінку

Лютий 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

В одному з населених пунктів Знам’янського району 15-річний юнак відібрав у перехожої сумку з грошима у сумі 1400 гривень та особистими речами. Поліцейські одразу вийшли на слід зловмисника, який після скоєного подався у найближче кафе витрачати чужі кошти.

Із повідомленням про грабіж до відділу поліції звернулася 55-річна потерпіла. Жінка розповіла, що близько 20-ї години вечора поверталася додому, аж раптом почула за спиною тупіт. Не встигла навіть озирнутися, як була збита з ніг невідомим. Нападник почав виривати з її рук сумку, хоча вдалося йому це зробити не з першої спроби.

Оскільки ключі від будинку також залишилися у викраденій сумці, не потрапивши додому, жінка попросила у сусіда телефон і викликала поліцію.

Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули на місце події, опитали потерпілу. Втім повідомити прикмети грабіжника вона не змогла, оскільки все відбувалося затемна, до того ж, під час падіння жінка вдарилася головою і розгледіла лише силует зловмисника.
«Аби отримати додатково будь-яку інформацію, що могла б стати у нагоді для розкриття злочину, поліцейські попрямували до місцевого закладу відпочинку і не помилилися. Адже там з’ясувалося, що один із відвідувачів юного віку замовляв собі каву, розрахувавшись купюрою у 500 гривень. Втім, зрозумівши, що вчинив необачно і його можуть швидко піймати, підліток встиг втекти з приміщення кафе, залишивши власну куртку з викраденими речами у кишенях.

Поліцейські розшукали неповнолітнього за місцем проживання, куди він повернувся на ранок після нічного переховування», - розповів в.о. начальника Знам’янського відділу поліції Ігор Прохніцький.

Особі оголошено про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років. Триває розслідування.

Речові докази вилучено та направлено на проведення експертиз.

Сектор комунікації поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool