На Кіровоградщині 14-річний хлопець обікрав магазин

Січень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 861 | Коментарі: 1

В селищі Онуфріївка в одному із місцевих кафе сталася крадіжка грошей. Правоохоронці по «гарячих слідах» викрили злодія. Ним виявився 14-річний житель районного центру.

До Онуфріївського райвідділу міліції надійшло повідомлення працівниці закладу про те, що вона виявила відсутність грошей у сумі 2100 гривень, які знаходилися під прилавком. На місце події прибула слідчо-оперативна група.
Працівники міліції з’ясували, що в той період часу, коли, за словами жінки, було скоєно крадіжку, до приміщення кафе заходив неповнолітній. Попередньо встановлено, що скориставшись тим, що працівниця відволіклась, хлопець забрав кошти і втік. Потерпіла навіть не одразу помітила пропажу.
Правоохоронці швидко вийшли на слід злодія. У підлітка вдома працівники міліції вилучили майже всі викрадені гроші, близько сотні гривень він встиг одразу ж витратити.
За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1. ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, якою передбачено покарання у вигляді штрафу, громадських чи виправних робіт, арешту на строк до шести місяців або позбавлення волі до трьох років. Проводиться розслідування.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool