На Кіровоградщині 13 ОТГ отримають більше 23 млн. грн. державної субвенції

Вересень 05, 2018 | Новини | Переглядів: 615 | Коментарі: 0

Про це під час апаратної наради повідомила начальник управління регіонального розвитку, містобудування та архітектури ОДА Вікторія Кулікова.

«У 2018 році для 13 об’єднаних територіальних громад області передбачена державна субвенція на розвиток інфраструктури – в обсязі 23,2 млн. грн. Це на 21% більше, ніж було у 2017 році. Загалом, за ці кошти планується реалізувати 42 проекти у галузі охорони здоров’я, освіти, культури, житлово-комунального господарства, капітального ремонту доріг та освітлення», – зазначила посадовець.

Вікторія Кулікова також повідомила, що із зазначених коштів станом на 31 серпня 2018 року освоєно більше 4,2 млн. грн., що становить 18,4% до передбаченого обсягу фінансування. Втім, ще залишаються території, де не розпочали роботу по використанню коштів державної субвенції – це Великосеверинівська, Катеринівська, Тишківська та Помічнянська ОТГ. Серед лідерів – Новоукраїнська, Смолінська та Соколівська ОТГ, які стовідсотково використали відповідні кошти та завершили реалізацію інфраструктурних проектів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool