На Херсонщині водій таксі, після вживання наркотику, спокійно поїхав на виклик

Березень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 989 | Коментарі: 0

У рамках профілактичних заходів у сфері перевезень пасажирів, у Цюрупинську, працівники ДАІ зупинили автомобіль автомобіль-таксі «Деу Сенс». Вже з перших хвилин спілкування з керманичем авто, автоінспектори помітили ознаки наркотичного сп’яніння.

Втім водій свою провини визнавати не бажав. Від пропозиції правоохоронців пройти медичний огляд на вміст наркотичних речовин у крові в наркодиспансері, він категорично відмовився. Тож працівникам ДАІ довелося викликати на місце події представника підприємства-перевізника, після розмови з яким, чоловік погодився поїхати до медичної установи. Та все ж вже безпосередньо біля будівлі медичного закладу 41-річний водій таксі, мабуть побоюючись справжніх результатів аналізу, зізнався, що годину тому вживав наркотичну речовину.За порушення Правил дорожнього руху, передбачене ч.1 ст.130 КУпАП, у присутності двох свідків, відносно водія складено адміністративний протокол. У поясненні водій зазначив, що викурив цигарку з коноплею. Та, запевнив не знав, що в сигареті містився наркотик.На щастя до замовників, які очікували таксі, цей водій не доїхав. Адже поїздка з таким кермувальником для людей могла закінчитися зовсім не вдало.

Департамент ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool