На екскурсію до пожежної частини (ФОТО)

Червень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 2157 | Коментарі: 0

Незабутні враження та корисні знання отримали сьогодні першокласники Кіровоградської початкової школи «Мрія»: для них провели екскурсію до пожежної частини № 2 міста Кіровограда. Про це Інтернет-видання  «FOTOINFORM» повідомило Управління Держтехногенбезпеки у Кіровоградській області

Організували захід працівники Управління Держтехногенбезпеки.
Начальник караулу частини лейтенант служби цивільного захисту Богдан Поставнюк показав дітям обладнання пожежного автомобіля, розповів про призначення кожного приладу. Першачкам дали приміряти захисні каски рятувальників та кисневі маски, потримати пожежний рукав і посидіти за кермом пожежного автомобіля. Частина розташована на віддалі від житлових масивів, тож дітлахам навіть дозволили вмикати сирени.
У щирому захопленні діти були і від роботи різних типів пожежних стволів та раділи струменям води, адже у таку спеку - це справжнє задоволення.
Наостанок про важливість дотримання правил пожежної безпеки нагадала школярам начальник відділення зв’язків з громадськістю Управління Держтехногенбезпеки майор служби цивільного захисту Валентина Шабала. На згадку про екскурсію діти отримали символічні подарунки.

На екскурсію до пожежної частини (ФОТО)

На екскурсію до пожежної частини (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool