На дорогах Кіровоградщини водії не залишаться без допомоги (ФОТО)

Лютий 07, 2012 | Новини | Переглядів: 1483 | Коментарі: 0

     З ускладненням погодних умов працівники ДАІ працюють в посиленому режимі. Сильні морози, ожеледиця – все це додає клопоту і учасникам дорожнього руху, і правоохоронцям.  Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області 

    Кіровоградська область не стала виключенням. З настанням холодів працівники ДАІ стали приділяти особливу увагу автомобілям, що стоять вздовж узбіччя. В цих транспортних засобах можуть знаходитися люди, які потрапили у скрутну ситуацію та мерзнуть в очікуванні допомоги. Адже кілька годин на морозі достатньо, щоб отримати обмороження. Тому автоінспектори намагаються надати посильну допомогу цій категорії учасників дорожнього руху.

    Ось лише кілька епізодів із реальної роботи автоінспекторів за минулий тиждень. На автодорозі «Знам’янка-Луганськ-Ізварине» допомоги потребував водій вантажівки, в автомобілі якого замерзла солярка. Наряд ДПС ДАІ, помітивши автомобіль на узбіччі, допоміг водієві зігрітися гарячим чаєм та охороняв транспортний засіб доки водій не придбав якісне дизельне топливо.
    На автодорозі «Стрий-Тернопіль-Кіровоград-Знам’янка» біля селища Нове ще один водій потребував допомоги – не заводився двигун. Після перевірки виявилося, що в автомобіля несправний акумулятор. Підживили машину від свого автомобіля наряд працівників ДАІ, що здійснювали патрулювання на даному участку дороги.
     Подібних випадків немало у щоденній практиці ДАІ!
     До речі у зв’язку з сильними морозами в кожному патрульному автомобілі є термос із гарячим чаєм, щоб зігріти водіїв та пасажирів, які потрапили у зимову пастку.
      Щоб не стати заручником несприятливих погодних умов ДАІ рекомендує – перед виїздом обов'язково перевірте стан транспортного засобу, будьте уважними на дорозі та дотримуйтеся Правил дорожнього руху!

На дорогах Кіровоградщини водії не залишаться без допомоги (ФОТО)

На дорогах Кіровоградщини водії не залишаться без допомоги (ФОТО)

На дорогах Кіровоградщини водії не залишаться без допомоги (ФОТО)


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool