На дорогах Кіровоградщини активно тривають будівельно-ремонтні роботи

Травень 21, 2018 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

Апаратну нараду голова облдержадміністрації розпочав із завдань, що стоять перед органами влади, пов’язаних із будівництвом та реконструкцією доріг.

"Цього року Кіровоградщина отримала значну суму на ремонт державних і місцевих доріг", - підкреслив Сергій Кузьменко. "Тому я разом із представниками ЗМІ буду регулярно звітувати перед мешканцями області, що у нас відбувається, яка якість будівельних робіт, що ми встигаємо зробити і скільки коштів ми витрачаємо на те, щоб дороги стали якіснішими".

Звертаючись до замовників та виконавців дорожніх робіт, він зауважив, що їх обов’язок - ефективно використати кожну копійку державних коштів. "Там, де є великі гроші, інколи виникають спокуси, тому правоохоронна система повинна проконтролювати, щоб кошти були витрачені за призначенням і відповідно якість робіт повинна відповідати проектній документації. Люди і водії повинні відчути, що дороги зробили якісно, і вони будуть слугувати не до наступної весни. а мінімум 10 років, що передбачено документацією".

Як зазначив Сергій Кузьменко, нинішні темпи виконання робіт поки що його задовольняють.

"Очікуємо, що дорога в обхід Знам'янки (протяжністю 6 км), по якій ми відкрили проїзд наприкінці минулого року, ближчим часом буде введена в експлуатацію. А це означає, що всі передбачені проектом роботи (облаштування узбіч та безпекові заходи) будуть виконані. Іще 4 км цього напрямку знаходиться в поганому стані, тож очікуємо, що держава знайде можливість виділити кошти і на її ремонт", - наголосив очільник області.

Він звернувся до керівників територій з вимогою негайно завершити розробку ПКД, для того, щоб підрядники, що виграють тендери через систему "Прозоро", невідкладно розпочали ремонт місцевих доріг по всій області. Кошти з Дорожнього фонду на ці роботи розподілено між усіма територіями.

"Чекаємо також початок робіт на південному напрямку, де заплановано відновити ділянку протяжністю 33 км", - резюмував голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool