На дільниці Арциз - Березине Одеської залізниці відновлено пасажирський рух

Червень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

24 червня 2014 року на станції Арциз відбулися урочистості з нагоди відновлення курсування причіпного вагона Одеса – Березине на дільниці Арциз – Березине

 У заході взяли участь начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза, начальник Одеської дирекції залізничних перевезень Сергій Войцех, в.о. начальника служби пасажирського господарства Олександр Кісілевич, народний депутат України Антон Кіссе та представники місцевої влади. Крім того, у святковому мітингу взяли участь безпосередні виконавці відновлювальних робіт: працівники Білгород-Дністровської дистанції колії, дистанції сигналізації та зв’язку, дистанції електропостачання та інші.
Рух на дільниці Арциз – Березине було відновлено завдяки особистій підтримці генерального директора Укрзалізниці Бориса Остапюка, чіткій, злагодженій організації та виконанню робіт працівниками Одеської магістралі, що в свою чергу залежало від вчасного та повного забезпечення необхідними матеріалами і комплектуючими.
За словами начальника залізниці Віктора Фрунзи, дільниця колії Арциз – Березине малодіяльна, залізниця несе постійні збитки з утримання станції Березине, проте, враховуючи неодноразові звернення депутатів різного рівня, керівництвом Укрзалізниці та Одеської залізниці було прийнято рішення щодо відновлення руху поїздів на вказаній ділянці для забезпечення соціально-економічного розвитку Тарутинського та Арцизького районів, інтересів громадян південних районів Одеської області. Представники влади щиро подякували одеським залізничникам за те, що у нелегкий для країни час колектив магістралі зумів мобілізуватися і проявити у стислі терміни найвищий рівень професійної майстерності.
Нагадаємо, що внаслідок рясних опадів в Одеській області у вересні минулого року стався розмив залізничного полотна на дільниці Арциз – Березине. Залізничні водовідводні споруди працювали справно, проте сила води виявилася настільки потужною, що запобігти підтопленню було неможливо.


*Довідка

Поїзд № 686 сполученням Одеса – Ізмаїл з причіпним вагоном до станції Березине курсує тричі на тиждень:
Відправлення з Одеси вт., пт., нед. о 16:20, прибуття до Березине о 22:52. Відправлення з Березине о 23:12, прибуття до Одеси пн., ср., сб. о 6:50

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool