На Чемпіонаті світу з таеквон-до кіровоградка завоювала бронзову медаль

Вересень 21, 2011 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

З 6 по 12 вересня у Пхеньяні (Північна Корея) проходив ХХVII Чемпіонат світу з таеквон-до серед дорослих віком від 18 до 39 років. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Збірну команду України представляло 14 спортсменів, серед них і кіровоградка Тетяна Тетеревятникова, яка виборола на чемпіонаті бронзову медаль.
Щороку, починаючи з 2006, Тетяна Тетеревятникова бере участь у Чемпіонатах світу та Європи з таеквон-до і вже традиційно займає призові місця, а на всеукраїнських змаганнях взагалі виборювала першість. Цього року спортсменка також принесла збірній України бронзову медаль у своїй ваговій категорії до 75 кілограмів. Дівчина провела два спаринги зі спортсменками з Чехії та Росії, останній поступилася.
Вже 8 років Тетяна професійно займається таеквон-до під керівництвом тренера обласної організації ФСТ «Динамо» України Ігоря Зюнзі. Тренування проходять за усіма 5 видами програм, які включені до змагань з таеквон-до.
Нині ж Тетяна Тетеревятникова планує відпочити від напруженого графіку зборів та самого Чемпіонату та активно зайнятись пошуками роботи, оскільки цього року вона закінчила Кіровоградський Національний технічний університет. Втім, як зізнається Тетяна, що ні втома, ні зайнятість навряд чи відіб’ють бажання тренуватися та прагнути перемоги.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool