На Балашівці загинуло двоє кіровоградців

Січень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 2040 | Коментарі: 0

4 січня у м.Кіровограді виникло дві пожежі з фатальними наслідками. Так, о 02:05 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в одній з квартир у одноповерховому житловому будинку на декількох господарів по вул.Київській.

Дим з квартири помітив сусід, який і сповістив про подію за номером «101».

Отримавши повідомлення, на місце негайно прибули 3 одиниці техніки та 12 чоловік особового складу від Державного пожежно-рятувального загону №1. У ході розвідки з’ясувалося, що пожежею охоплено домашні речі на площі 3 м кв. На жаль, у квартирі було виявлено загиблим господаря помешкання. О 03:28 пожежу локалізовано та о 04:36 – ліквідовано.

Повідомлення про іншу пожежу, що виникла у приватному житловому будинку по вул.Б.Хмельницького, надійшло до Служби порятунку о 07:44. До її гасіння залучалося 2 од. техніки та 4 чоловіки особового складу. На момент виникнення пожежі у будинку знаходився 75-річний господар, тіло якого виявили на місці події. Пожежею також знищено ліжку, на якому чоловік залишив тліючий недопалок. О 08:05 займання було локалізовано та 08:20 – ліквідовано.

За фактом пожеж наразі проводиться перевірка. Причина загибелі обох людей встановлюється експертами.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool