На аукціоні реалізовано майже всю деревину (ФОТО)

Травень 24, 2012 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Кіровоградська аграрна біржа провела 22 травня загальний аукціон із продажу необробленої деревини заготівлі ІІІ кварталу 2012 року в Кіровоградському обласному управлінні лісового та мисливського господарства. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Попит на деревину, що постачають державні лісогосподарські підприємства області, склався досить високий – заявку на купівлю деревини подали 53 підприємця та представника деревообробних підприємств.
Перший заступник начальника Кіровоградського управління лісового та мисливського господарства Наталія Ревенко повідомила, що на продаж було виставлено 18,2 тис. куб. м. деревини на суму 6,75 млн. гривень, з яких реалізовано на аукціоні майже 98%.
Лісогосподарські підприємства проводять заготівлю деревини за потребою наявного споживача, а аукціони дають змогу оцінити реальний попит та встановити реальні ринкові ціни.


На аукціоні реалізовано майже всю деревину (ФОТО)

На аукціоні реалізовано майже всю деревину (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool