На аеродромі "Херсон" успішно протестована навігаційна система

Березень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Наприкінці лютого було здійснено обліт спеціалізованим літаком-лабораторією ДП «Украерорух» повітряного простору в районі аеропорту «Херсон», випробувано навігаційну систему та визначено можливість аеродрому здійснювати прийом літаків при сприятливих погодних умовах.

Про це повідомив сьогодні виконуючий обов'язки директора КП «Херсонські авіалінії» Херсонської обласної ради Ярослав Агафонов. За його словами, обліт відбувся успішно й показав придатність навігаційного обладнання до використання. Крім того, вже підготовлено та направлено в Державну авіаційну службу України документи для отримання дозволу на право подальшого використання навігаційної системи.Також продовжуються роботи по відновленню парку спецтехніки: повністю відновлено 2 пасажирських трапа, машини електричного запуску повітряних суден, та пожежних машин.Нагадаємо, що на сьогодні в аеропорту проведені інвентаризація будівель та споруд, виконано комплекс робіт із реконструкції аеровокзального комплексу, технічних приміщень, частково злітно-посадкової смуги, а також отримано свідоцтво про реєстрацію аеродрому.

Херсонська ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool