На Кіровоградщині загорівся мікроавтобус

Липень 10, 2019 | Новини | Переглядів: 635 | Коментарі: 0

О 23:50 стало відомо про пожежу по вул. Шевченка с. Первозванівка Кропивницького району. Там загорівся мікроавтобуса Газель «Рута БАЗ» на території приватного домоволодіння.

О 00:18 займання було локалізоване та о 01:35 – ліквідоване. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го ДПРЗ м. Кропивницький.

О 06:06 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Шевченка хутір Веселий Маловисківського району. Як з’ясувалось на місці події, зайнялось 5 м2 покрівлі та 2 м2 перекриття лазні на території приватного домоволодіння. Силами вогнеборців о 06:32 пожежу було локалізовано та о 06:42 – ліквідовано.


О 12:43 бійці 21-ї ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Гайворон залучались на ліквідацію загоряння 20 м2 покрівлі та 2 м2 перекриття в господарчій споруді на території приватного домоволодіння по вул. Центральній у районному центрі.

О 13:50 стало відомо про пожежу по вул. Петровського м. Новоукраїнка. Там, на території приватного домоволодіння, загорілось 15 м2 домашніх речей в житловому будинку. О 16:00 пожежу було локалізовано та о 16:25 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

О 21:45 надійшло повідомлення про пожежу по вул. Молодіжній с. Кам’янече Новоархангельського району. Як виявилось, там загорілось 15 м2 господарчої споруди, 2 т пшениці та 6 м3 дров у ній на території приватного домоволодіння. О 22:47 пожежу локалізовано та о 23:10 – ліквідовано. До гасіння залучались 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ та місцева пожежна команда с. Нерубайка.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини усіх пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool