Моторвагонне депо Одеса-Застава-1 отримало першість у галузевому змаганні

Вересень 30, 2015 | Новини | Переглядів: 792 | Коментарі: 0

Колектив моторвагонного депо Одеса-Застава-1 за підсумками галузевого змагання за І півріччя 2015 року посів перше місце серед трудових колективів підприємств приміських пасажирських перевезень Укрзалізниці.

Минулого тижня на території моторвагонного депо Одеса-Застава-1 відбулися урочистості з нагоди перемоги трудового колективу депо у галузевому змаганні. Привітав із перемогою працівників депо начальник Департаменту приміських пасажирських перевезень Укрзалізниці Володимир Скобленко, який вручив начальнику депо Геннадію Пильнєву перехідний прапор та почесний диплом Державної адміністрації залізничного транспорту України.
У свою чергу виконуюча обов'язки начальника служби приміських пасажирських перевезень Лариса Лисіч від імені керівництва Одеської залізниці привітала переможців змагання і подякувала за трудові здобутки.
Із словами вдячності за високу оцінку роботи виступив начальник моторвагонного депо Одеса-Застава-1 Геннадій Пильнєв, який висловив подяку керівництву Укрзалізниці, Одеської магістралі та служби приміських пасажирських перевезень за високу оцінку виробничої діяльності підприємства, а усьому трудовому колективу моторвагонного депо Одеса-Застава-1 та оборотного депо Знам'янка подякував за сумлінну та висококваліфіковану працю, професійну майстерність, творчу ініціативу та високі показники у роботі, що дало можливість виконати і перевиконати основні планові показники за І півріччя.
У завершенні заходу виступив голова профспілкового комітету депо Володимир Скиба. Він подякував деповчанам за перемогу у І півріччі та висловив тверду надію, що і друге півріччя буде завершено успішно. До речі, у списку перемог моторвагонного депо Одеса-Застава-1 це вже п'ята заслужена першість серед моторвагонних депо за останні 15 років.

Довідка*
За І півріччя 2015 року план за обсягом перевезень виконано на 100,8 %; відремонтовано електросекцій за всіма видами ремонту у наведених одиницях на 101,5 % (при запланованих 634,2 секціях виконано ремонт 643,9 секцій). Продуктивність праці за цей період становить 102 %. Крім того, відзначена суттєва економія паливно-енергетичних ресурсів: електроенергії на тягу поїздів – 128 тис. кВт/год., води – 357 м3, газу – 22,4 тис. м3


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool