Мощі святих воїнів прибули до Кіровоградщини

Вересень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1016 | Коментарі: 0

До управління ДПтС України в Кіровоградській області прибули мощі святих воїнів, де були відслужені короткі молебні, які завершувалися окропленням персоналу святою водою і проголошенням проповідей.

Зустрічали святині київського Храму Всіх Святих воїнів, ікону Божої Матері Покрови та ковчег із часточками мощей дванадцяти святих воїнів - відділ по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України біля будівлі колишнього навчального центру військ спеціального призначення України.
Приїзд відбувся з благословення Керівника синодального Відділу по взаємодії зі Збройними силами та іншими військовими формуваннями України митрополита Августина та архієпископа Кіровоградського і Новомиргородського Іоасафа, і за проханням воїнів-афганців, які в цей складний для нашої країни час, знову повернулися на службу Вітчизні.
Духовенство із святинями також відвідали батальйон внутрішніх військ області, управління МНС у Кіровоградській області, Міський Військовий Комісаріат.
У словах проповіді о. В'ячеслава, настоятеля храму Всіх Святих воїнів р. Києва, головною темою була тема молитви, віри, миру і припинення війни.
Прес-служба управління ДПтС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool