Моряки СДК «Кіровоград» повернулися додому

Березень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 1686 | Коментарі: 0

Усі члени екіпажу середнього десантного корабля “Кіровоград”, які побажали повернутися на материкову частину України, доставлені до місць свого проживання.

Про це повідомив начальник управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Кіровоградської міськради Сергій Коваленко під час прес – конференції сьогодні, 25 березня. За його словами, автобус, відправлений за сприяння міської ради, забрав з Криму 22 воїна – контрактника з Кіровоградської, Херсонської, Миколаївської, Полтавської та Черніговської областей. У понеділок о 19.30 автобус прибув до обласного центру і розвіз по домівках двох моряків родом з Кіровограда. Іногородніх військовослужбовців з Чернігова та Полтави забезпечили проїздними документами та відправили додому цього ж дня, проінформував Сергій Коваленко. Всього за штатним розписом екіпаж СДК “Кіровоград” складає до 40 осіб.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool