Монотипія духу 2012-акустичний концерт в Кіровограді (ФОТО)

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1289 | Коментарі: 0

Вже в восьме Кіровоградська організація «Пласту - Національної Скаутської Організації України» та громадський рух «Не будь байдужим» спільно з Обласним управлінням у справах сім'ї та молоді проводять музичний фестиваль «Монотипія духу або легенда про студентське військо», присвячений бою під Крутами.

За ці роки концерт змінював місце проведення і форму, був роковим і акустичним, але незмінним лишається високий рівень виконавців.

1 лютого о 18.00 в актовій залі КДПУ ім. В. Винниченка для вас гратимуть: Валентин Поворозник (Кіровоград); "Культ" (Кіровоград); "Телері" (Київ). Всі виконавці гратимуть в акустиці. Вхід на концерт вільний, проте кількість місць обмежана.

Інформаційний партнер Інтернет-видання "FotoInform" 

Монотипія духу 2012-акустичний концерт в Кіровограді

Монотипія духу 2012-акустичний концерт в Кіровограді


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool