Молодого кіровоградця зарізали біля під`їзда

Липень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області затримали 26-річного місцевого жителя за підозрою у скоєнні вбивства свого однолітка – 26-річного кіровоградця. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля одного із під’їздів відбувається бійка. Працівники міліції прибули за вказаною адресою та встановили, що з місця події швидка медична допомога забрала чоловіка з ножовим пораненням. На жаль, по дорозі до лікарні потерпілий помер.
У ході проведення подальшої перевірки, оперативники з’ясували обставини, за яких кіровоградець отримав тілесні ушкодження. Того вечора він разом зі своїм знайомим вживав алкоголь. Між чоловіками виникла суперечка, а потім і бійка, після якої один із них пішов додому. Інший вирішив продовжити «розмову» і почав стукати у двері знайомого. На що останній відреагував своєрідно – прихопив ножа і, вийшовши до опонента, ударив ним чоловіка у шию.
Отримавши поранення, потерпілий зміг вийти з під’їзду. На вулиці його скривавленого побачили місцеві жителі і викликали швидку…
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. Підозрюваного правоохоронці затримали за місцем проживання, де було вилучено і ніж зі слідами крові. Раніше чоловік був засуджений за скоєння крадіжки. Наразі зловмисник перебуває в ІТТ. Слідство триває.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool