Молодіжний флешмоб «Зупинимо СНІД разом» у м. Кіровограді

Листопад 25, 2011 | Новини | Переглядів: 3073 | Коментарі: 0

У рамках Всеукраїнської акції «Не відфутболюй» у Всесвітній день боротьби зі СНІДом 1 грудня 2011 року о 15:00 в місті Кіровограді на площі ім. Кірова відбудеться масштабний флешмоб «Зупинимо СНІД разом», організований ініціативною волонтерською групою дитячого юнацького клубу «Вогник» спільно з кіровоградським представництвом «Всеукраїнської мережі ЛЖВ».

До акції приєднаються учні загальноосвітніх шкіл Кіровограда, студентська молодь та ВІЛ-позитивні люди, що будуть виступати у якості волонтерів. Також на площі буде проводитися безкоштовне тестування на ВІЛ/СНІД.

Акція продовжиться щорічною благодійною вечіркою «Jump to life» в одному з нічних клубів міста (НК «Провокатор» о 21:00), до програми якої входить концерт, театральна постановка «Кохання без дотиків» у виконанні мімів і танцювальний флешмоб. Кожен учасник заходу отримає цікаву та важливу інформацію про ВІЛ/СНІД та безкоштовні контрацептиви в подарунок.

Запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акції!
Координатор поекту: Мархель Юлія тел. 0994540336
Прес-секретар: Залєвська Валерія тел. 0505211664
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool