Молодий злочинець обікрав пенсіонерку на 20000 гривень

Квітень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1057 | Коментарі: 0

Працівники Устинівського РВ УМВС України в Кіровоградській області викрили у скоєнні крадіжки 20-річного жителя одного із сіл району . Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області  

Зловмисник у 2010 році вже був засуджений за подібний злочин до 4 років позбавлення волі з іспитовим строком на 2 роки 6 місяців. Та навіть за таких обставин чоловік знову спокусився на «легкий» заробіток.

До райвідділу міліції звернулася 73-річна місцева жителька та повідомила, що з її помешкання невідома особа вкрала 20 тисяч гривень. За словами жінки, кошти могли зникнути з її будинку протягом останніх двох тижнів, оскільки саме в цей період пенсіонерка не перевіряла наявність грошей.
Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події, по «гарячих слідах» встановила особу підозрюваного у скоєнні цього злочину. Ним виявився односельчанин потерпілої, який у поточному місяці виконував деяку роботу на подвір’ї бабусі. Скориставшись відсутністю господарки помешкання, чоловік проник у будинок і привласнив її гроші.
Зловмисник не втримався та одразу ж витратив частину викрадених коштів на покупку техніки і транспортного засобу. У злодія правоохоронці вилучили трохи більше 4 тисяч гривень, а також мопед, мотошолом, три мобільних телефони та музичний програвач, які він придбав на решту суми.
За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool