Молодий хлопець обкрадав автомобілі кіровоградців

Жовтень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

22-річний парубок забирав із транспортних засобів жителів обласного центру все, що потрапляло «під руку». Уже зафіксовано його причетність до 6 таких епізодів, але цей список далеко не повний. За вчинене підозрюваному загрожує до 5 років позбавлення волі.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшла низка повідомлень від мешканців обласного центру про те, що вони стали жертвами «автомобільного» крадія.

Діяв злодій за однією і тією ж схемою. У нічний час доби він «брався до роботи». Привертали увагу кіровоградця переважно автомобілі іноземного виробництва. Для того, аби потрапити всередину авто, зловмисник розбивав скло. Із салонів машин забирав магнітоли, навігатори, відеореєстратори, гроші, мобільні телефони.

Крадене продавав своїм знайомим, а також збував на стихійних ринках. Отримані кошти витрачав на продукти харчування, одяг, платив за оренду житла та купував наркотичні речовини.

Як з’ясувалося, чоловік вже мав кримінальний досвід, так як відбував покарання за аналогічні кримінальні правопорушення. Та довго уникати відповідальності йому і цього разу не вдалося. Завдяки професійним діям розшуковців, злочинна діяльність кіровоградця була припинена.

При затриманні у молодика правоохоронці вилучили травматичний пістолет, який також виявився краденим.

- За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко. – Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool