Молодий чоловік зарізав пенсіонера

Квітень 30, 2012 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Працівники Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого 22-річного жителя одного із сіл району. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

По обіді до райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у населеному пункті сталася бійка, одному із учасників якої ножем було нанесено тілесні ушкодження. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці встановили, що під час спільного розпиття спиртних напоїв між двома односельчанами виникла суперечка, у ході якої молодший із них наніс старшому кілька ножових поранень, після чого втік з будинку господаря.
62-річного чоловіка було доставлено до районної лікарні, де через декілька годин він помер. Результати розтину тіла потерпілого засвідчили, що його смерть настала внаслідок гострої крововтрати та крововиливу від отриманого поранення в область грудної клітини.
Підозрюваного працівники міліції затримали за місцем його проживання. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Стосовно нього обрано міру запобіжного заходу – арешт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool