Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху (ФОТО)

Червень 02, 2011 | Новини | Переглядів: 3470 | Коментарі: 0

Відбувся ХХХYIII обласний зліт юних інспекторів руху. Цього разу він пройшов на базі дитячого табору оздоровлення та відпочинку “Дружба”, що в селі Войнівка Олександрійського району. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УДАІ УМВС Кіровоградської області.

Довести, що саме вони – гідна зміна нинішніх працівників Державтоінспекції, на форум з’їхалося 18 команд. Більшість з них бере участь в таких змаганнях добрих два десятки років. Змінювалися керівники колективів, дорослішали учасники, але бійцівський дух, який передавався з покоління в покоління, не тільки не згас, а ще більше зростав. Принаймні, юірівці довели це під час змагання на етапах.
Зліт відкрив заступник начальника управління Державтоінспекції УМВС в області, підполковник міліції Олег Тарасенко. Він привітав учасників змагань зі святом і зазначив, що саме в юірівському русі формується любов до нелегкої, але потрібної людям професії – державтоінспектора, а також побажав великих успіхів як в даному турнірі, так і в подальшому житті.
Команди змагалися із запалом, звичайно ж, хвилювалися, адже кожен хотів перемогти. Змагання проходили за п’ятьма етапами. Краще всіх засвоїли правила дорожнього руху учні школи Долинського району. Першими на етапі “Юний регулювальник” стали школярі із Гайворонського району. Змагання у велоестафеті виграла команда Новгородківського району. Колектив юірівців Світловодського району вибороли першість на етапі “Дитяче автомістечко”. Їхні ровесники із Новоукраїнки перемогли на етапі “Юний пропагандист”. У запеклій боротьбі перемогу виборола команда з Компаніївського району. Другу сходинку у турнірі посіла команда Кіровоградського району. Треті – учні ЗОШ №18 м. Кіровограда. Всі учасники змагань отримали цінні подарунки та грамоти.
Справжньою нагородою для переможців обласних змагань стає поїздка до чарівного "Артеку". І хоча ЮІРівцям відпочивати там не доводиться, проводяться конкурси, загони зі всієї України змагаються між собою за право стати кращими.

Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху (ФОТО)

Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху (ФОТО)

Молоде покоління - за безпеку дорожнього руху (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool