«Молодь творить майбутнє!»

Квітень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

У субботу, 20 квітня 2012 об 11.00 у приміщенні Кіровоградського Інституту Комерції (вул. Башкірська, 2-а, перший поверх – аудиторія 103) розпочнеться семінар «Роль молоді у формуванні політики в Україні», який у місті проведуть експерти черкаської громадської організації «Молода Черкащина».

До участі у проекті «Молодь творить майбутнє!», що його на території трьох областей – Кіровоградської, Полтавської та Черкаської – були запрошені молоді та активні юнаки та дівчата, які прагнуть збільшити вплив молоді на формування політики в Україні.

Під час вступних семінарів у трьох областях (у Кіровограді він відбудеться у найближчу суботу) будуть відібрані найактивніші учасники, які далі зможуть пройти навчання на таких тренінгах, як «Лобіювання та представництво інтересів», «Публічна політика» та «Виборчі технології». Після того із учасників проекту будуть створені ініціативні групи у кожному регіоні, які самостійно розроблять та втілять у життя інформаційно-просвітницькі або лобістські програми для ровесників. До речі, для проведення таких кампаній ініціативні групи отримають субгранти за кошти проекту. Крім того, три найактивніші учасники проекту, яких оберуть самі представники ініціативних груп, зможуть стати радниками з молодіжних питань для депутатів Верховної Ради України на волонтерських засадах.
За додатковою інформацією можна звертатися до керівника проекту - Вікторії Феофілової (пошта mch_coalition@ukr.net, телефон: 063-623-88-72), а що стосується програми суботнього семінару, то до неї включені блоки «Які проблеми існують в сучасній українській політиці?», «Врахування інтересів молоді при реалізації українській політики», «Роль молоді у відстоюванні власних інтересів» та «Можливості участі молоді в прийнятті рішень – українські реалії» і робота у групах на тему «Як зацікавити молодь парламентськими виборами 2012 року?»
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool