Мобільний телефон відібраний у перехожого підозрюваний ховав у власній шкарпетці

Травень 05, 2011 | Новини | Переглядів: 1784 | Коментарі: 0

Працівниками Кіровоградського міського відділу міліції встановлено особи підозрюваних у скоєнні пограбування. Ними виявилися двоє 15-річних кіровоградців. Про це інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Потерпів від неповнолітніх грабіжників 16-річний житель обласного центру. Близько 22 години вечора він на одній із вулиць міста чекав свою дівчину. Та замість зустрічі з нею потрапив на очі двом зухвалим підліткам. Вони побили юнака битою та ціпком від бензопили і відкрито заволоділи мобільним телефоном. При цьому, сховавши обличчя за чорну маску та хустинку.

Хлопець зміг самостійно дістатись додому. Батьки одразу ж повідомили про пограбування до міліції.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили у скоєнні злочину двох неповнолітніх. З’ясувалося, що один із них раніше ходив до тієї ж школи, що і потерпілий. За місцем його проживання працівники міліції виявили та вилучили викрадений мобільний телефон, який він ховав у власній шкарпетці.

За даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 186 Кримінального Кодексу України (грабіж,поєднаний з насильством), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 6 років.

Стосовно неповнолітніх підозрюваних поки що обрано міру запобіжного заходу – підписка про невиїзд. Слідство триває.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисників до скоєння інших подібних злочинів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool