МНС:В Олександрії врятовано чоловіка, який курив у підвалі (ФОТО)

Грудень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

23 грудня о 14:26 до Служби порятунку надійшло повідомлення від жителя п’ятиповерхівки по проспекту Леніна в місті Олександрії. Чоловік повідомив, що з підвалу йде дим. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

На місце події виїхали місцеві рятувальники. У задимлене підвальне приміщення спустилися троє пожежних підпорядкованої державної пожежної частини №11 – Сергій Яровий, Дмитро Клімук та Максим Ковбасенко. Вони виявили, що зайнялося ліжко, яке влаштував тут собі 53-річний житель міста. Чоловік кликав на допомогу, рятувальники на простирадлі винесли потерпілого на свіже повітря та передали медикам швидкої допомоги, які визначили, що здоров’ю винуватця пожежі нічого не загрожувало – він не зазнав опіків або травм.
Як виявилося пізніше, врятований палив цигарки та був напідпитку. Останнє завадило йому вчасно помітити пожежу. Після свого порятунку чоловік у підвал не повернувся, а про те, коли він там з’явиться знову жителям будинку залишається лише з тривогою здогадуватись.


МНС:В Олександрії врятовано чоловіка, який курив у підвалі (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool