МНС:На відпочинку не ризикуйте здоров’ям і життям!

Травень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1238 | Коментарі: 0

Тепла пора року - пора відпусток, відпочинку. Після нелегких та напружених буднів хочеться дозволити собі відволіктися, забути про щоденні клопоти, отримати позитивний заряд емоцій. 

А де ще можна гарно відпочити, як не на лоні природи: у парку, лісі, біля водоймища.
Та, на жаль, як свідчать факти, відпочинок іноді закінчується трагічно. Щоб цього не сталося і ваш сонячний час не набув присмаку гіркоти, варто дотримуватись кількох нехитрих правил.
В першу чергу, не залишайте без нагляду дітей. Їх неспокійна вдача та природна цікавість часто мимоволі стають причиною нещасних випадків. Пам′ятайте про те, що вогненебезпечні предмети і сірники не повинні потрапляти у поле зору ваших дітей. Роз′яснюйте елементарні правила пожежної безпеки, змалку навчайте культури поводження з вогнем.
Якщо Ви – шанувальник відпочинку біля водойми, нехай правила безпеки на воді стануть законом вашого життя. Вода не пробачає легковажності.
Крім того, не варто забувати і про іншу небезпеку, яка можлива літньої пори - найтяжчі харчові отруєння стаються саме у теплу пору року. Разом з тим, всього лише уважне ставлення до особистої гігієни та гігієни харчування суттєво знизить ризик “підхопити” кишкову інфекцію.
Любителям відпочинку у лісі нагадуємо: непогашене вогнище, недбало кинутий недопалок чи сірник можуть стати причиною великої пожежі.
Не ризикуйте своїми здоров′ям і життям! Не втрачайте під час відпочинку здорового глузду.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool