МНС: Оперативні зведення

Грудень 19, 2011 | Новини | Переглядів: 1351 | Коментарі: 0

З 16 по 19 грудня 2011 року надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня  в Кірогорадській області не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

 

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

16 грудня в Олександрії на Кременчуцькому шосе зайнявся смітник. Причина пожежі – самозаймання сміття.

Цієї ж доби в Олександрії через коротке замикання електромережі виникла пожежа моторних відсіків та внутрішнього оздоблення автомобілів «Mersedes» та «Nissan». А в Кіровограді рятувальники допомогли 71-річному власнику відкрити двері квартири.

17 грудня в Олександрії зайнялося 20 кв м покрівлі надвірної споруди в домоволодінні 56-річної пенсіонерки. У Кіровограді по проспекту Перемоги рятувальники розпиляли дерево, яке загрожувало падінням на проїжджу частину та лінії електропередач. 18 грудня у Кіровограді бійці пожежно-рятувальної служби прибирали дерево, яке впало на проїжджу частину по вулиці Джерельній, таку ж допомогу надавали рятувальники і в селі Володимирівка Петрівського району.

18 грудня на ставку села Наливайка Голованівського району через необережність загинув 77-річний чоловік. Тіло загиблого вилучили з водойми місцеві жителі.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool