МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 7 по 8 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

6 серпня біля с. Балахівка Петрівського району на озері внаслідок необережного поводження загинув чоловік. 7 серпня тіло загиблого з водойми вилучили працівники Кіровоградського рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувальної служби оперативного-реагування.
7 серпня в смт Власівка (м. Світловодськ) через необережне поводження з вогнем при проведенні вогняних робіт горіло 51 кв. м допоміжних господарчих споруд, що належать трьом власникам.
У м. Кіровограді через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіло 5 кв. м сміття у підвалі житлової п’ятиповерхівки по вул. Миру. З цієї ж причини виникла пожежа 8 кв. м дров та сміття на території приватного домоволодіння по вул. Чигиринській, власник якого наразі встановлюється. Коротке замикання електромережі автомобіля спричинило пожежу двигуна та салону «Москвича».
У м. Олександрії, в смт Смоліно Маловисківського району працівниками пожежно-рятувальної служби надано допомогу приватним власникам, а у м. Кіровограді – працівникам міліції по відкриванню дверей квартир.
У м. Знам’янці рятувальники надали допомогу комунальним службам міста – спиляли та прибрали дерево, що загрожувало впасти на тротуар.
8 серпня у м. Кіровограді виникла пожежа 4 кв. м салону автомобіля «ВАЗ -2101». Причина пожежі встановлюється.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool