МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Вересень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 951 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 5 по 6 вересня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

5 вересня в Кіровограді по вул. Тургенєва виникла пожежа 20 м2 покрівлі та домашніх речей в житловому будинку на двох господарів. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
У Знам’янському районі виявлено 6 боєприпасів часів Великої Вітчизняної війни: у с. Суботці – 4 артилерійські снаряди калібру 76 мм, у с. Коханівка – 1 артилерійський снаряд калібру 152 мм та 82 мм мінометну міну. Боєприпаси знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
У Світловодську місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу комунальним службам по розпилюванню та прибиранню дерева, яке впало на тротуар.
В Гайвороні місцевим пожежно-рятувальним підрозділом проведено демеркурізацію 150 гр. ртуті в приміщенні споруди, що не експлуатується, на території ТОВ «Інтер-Фуд».
В Світловодську надано допомогу пенсіонерці по відкриванню дверей квартири.
6 вересня в с. Федорівка Кіровоградського району виникла пожежа 40 м2 покрівлі житлового будинку, що належить 35-річному місцевому жителю. Господаря з опіками обличчя та верхніх кінцівок доставлено до обласної лікарні. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді по просп. Винниченка надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool