МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1038 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 3 по 6 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:
3 серпня в смт Власівка (м. Світловодськ) у результаті короткого замикання електромережі виникла пожежа 10 кв. м покрівлі та 4 кв. м домашніх речей у житловому будинку. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників врятовано житловий будинок.
У с. Яремівка Світловодського району горіло 8 кв. м господарчої споруди. Причина – коротке замикання електромережі. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників врятовано поряд розташований житловий будинок.
У м. Кіровограді через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіло 50 кв. м сухої трави на відкритій території. З цієї ж причини у с. Червоний Яр Кіровоградського району горіло 10 кв. м сміття, а у с. Новосавицьке Долинського району – 700 кв. м сухої трави на відкритій території.
4 серпня рятувальники пожежно-рятувальної частини №2 розпиляли та прибрали гілку, що впала на проїжджу частину по вул. Леваневського у м. Кіровограді. А у м. Світловодську рятувальники спиляли та прибрали дерево, яке загрожувало падінням на покрівлю житлового будинку.
У с. Головківка Олександрійського району виникла пожежа 5 кв. м покрівлі житлового будинку. Причина пожежі – необережне поводження господаря з вогнем при спалюванні сміття. Завдяки оперативним та професійним діям рятувальників врятовано житловий будинок.
У смт Петрове горіло 12 кв. м господарчої споруди та 300 кг сіна на території приватного домоволодіння. Причина пожежі та збитки встановлюються.
У с. Катеринівка Кіровоградського району через необережне поводження з вогнем невстановленої особи горіло 500 кв. м сухої трави на відкритій території.
У м. Новомиргороді через розгерметизацію паливної системи та самозаймання парів бензину виникла пожежа мопеду «Honda».
У с. Лікарівка Олександрійського району рятувальники пожежно-рятувальної частини № 10 дістали корову, яка провалилась у силосну яму.
5 серпня у м. Кіровограді по вул. Комарова горіло 1 кв. м сміття в безгосподарчій споруді. Причина пожежі та збиток встановлюються.
У м. Кіровограді виникла пожежа 10 кв. м домашніх речей у квартирі житлової п’ятиповерхівки. Причина пожежі та збиток встановлюються.
У м. Світловодську через необережне поводження з вогнем невстановлених осіб горіло 500 кв. м сухої трави на відкритій території. З цієї ж причини виникла пожежа 1200 кв. м сухої трави на відкритій території у с. Варварівка Долинського району.
О 18.40 працівники Кіровоградського рятувально-водолазного відділення аварійно-рятувальної служби оперативного реагування дістали з водойми «Надія» (Звенигородське шосе м. Олександрія) тіло загиблого 26-річного чоловіка. Обставини загибелі встановлюються.
На автошляху Кіровоград-Михайлівка поблизу с. Трепівка Знам’янського району рятувальники надали допомогу працівникам швидкої допомоги по вилученню з автомобіля «Daewoo Lanos» травмованих у результаті дорожньо-транспортної пригоди водія та пасажира.
Надано допомогу по відкриванню дверей квартир трьом власникам у м. Кіровограді та мешканцю м. Світловодська.
У м. Кіровограді рятувальники спиляли та прибрали дерево, яке загрожувало падінням на трубу газопостачання, а у м. Гайвороні – на господарчу споруду в приватному домоволодінні.

Прес-служба ТУ МНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool