МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Вересень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 915 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 4 по 5 вересня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

Протягом доби пожежно-рятувальними підрозділами області ліквідовано 3 пожежі на відкритих територіях: на території Високобайрацької сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 1.5 га сухої трави поза межами населеного пункту, на території Вишняківської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 30 м2 сухої трави. До пожеж призвело необережне поводження з вогнем невстановлених осіб. В Кіровограді виникла пожежа 50 м2 сухого очерету. Причина пожежі встановлюється.
В м. Мала Виска виникла пожежа 1 м2 дерев’яного настилу під залізничним мостом. Причина пожежі встановлюється.
Поблизу с. Григорівка Світловодського району рятувальниками надано допомогу по розпилюванню та прибиранню дерева з проїжджої частини
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool