МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1041 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 22 по 27 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

22 серпня в м. Помічна Добровеличківського району виникла пожежа 2 м2 домашніх речей в квартирі двоповерхового житлового будинку. Причина загоряння встановлюється.
23 серпня в м. Знам’янка виникла пожежа 6 м2 сміття в колекторі тепломережі. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Могильне Гайворонського району виникла пожежа 9 м2 покрівлі господарчої споруди та 0,2 т сіна, що належать 36-річному місцевому жителю. Причина – необережне поводження з вогнем господаря при спалюванні сміття. Завдяки діям рятувальників вогонь не завдав шкоди житловому будинку.
В смт Димитрове м. Олександрії виникла пожежа 20 м2 покрівлі житлового будинку та 6 м2 паркану. Причина пожежі – встановлюється.
В с. Петрове Знам’янського району виникла пожежа 45 м2 покрівлі житлового будинку, що належить 49-річній місцевій жительці. Причина пожежі – коротке замикання електромережі будівлі.
В Олександрії та Світловодську рятувальниками надано допомогу за двома адресами по відкриванню дверей квартир.
24 серпня в м. Новоукраїнка виникла пожежа 10 м2 сухої трави на відкритій території. Причина займання – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Кіровограді на р. Інгул виявлено загиблого чоловіка (паспортні дані встановлюються). Причина смерті встановлюється. Особовим складом аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді рятувальниками надано допомогу комунальним службам міста по розпилюванню та прибиранню гілки дерева, яка загрожувала падінням на тротуар.
В м. Мала Виска місцевим підрозділом надано допомогу працівникам швидкої допомоги по зняттю з навісу під’їзду п’ятиповерхового житлового будинку 53-річного чоловіка, який впав на нього з вікна другого поверху.
25 серпня в с. Сметанівка Онуфріївського району виникла пожежа 2 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи. Рятувальники запобігли поширенню пожежі на поруч розташований житловий будинок.
В смт Димитрове м. Олександрії виникла пожежа трьох господарчих споруд загальною площею 16 м2 на території приватного домоволодіння, яке належить 55-річному місцевому жителю. Причина пожежі встановлюється.
В Кіровограді на відкритій території біля бази «Гірник» виникла пожежа 300 м2 сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В с. Новоглиняне Добровеличківського району виникла пожежа 5 т сіна на території приватного домоволодіння, яке належить 56-річній місцевій жительці. Причина пожежі встановлюється.
На автошляху м. Помічна - с. Веснянка у Добровеличківському районі водій автомобіля не впорався з керуванням та з’їхав в кювет, внаслідок чого травмовано двох пасажирів (паспортні дані встановлюються). Місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню автомобіля з кювету.
На автошляху м. Олександрія - с. Павлиш Світловодського району водій автомобіля не впоралась з керуванням та допустила зіткнення з деревом, внаслідок чого була травмована та госпіталізована до Світловодської ЦРЛ. Місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу по вилученню потерпілої з салону автомобіля.
26 серпня на 107 км автошляху Олександрівка-Кіровоград-Миколаїв у Бобринецькому районі виникла пожежа моторного відсіку та салону автомобіля «ВАЗ 2106», що належить 32-річному жителю області. Причина пожежі – несправність паливної системи автомобіля.
В Світловодську виникла пожежа 10 м2 покрівлі та перекриття господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
На ставку смт Смоліне Маловисківського району виявлено загиблого чоловіка (паспортні дані встановлюються). Причина смерті встановлюється. Особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу тіло загиблого вилучено з водойми.
В с. Бережинка Кіровоградського району на території приватного домоволодіння рятувальниками надано допомогу господарям по вилученню корови із зливної ями.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool