МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Червень 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1331 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 21 по 22 червня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

В с. Мальчевське Устинівського району місцевим пожежно-рятувальним підрозділом ліквідовано пожежу 0,3 тонн сіна та 32 м2 шиферної покрівлі надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
У Малій Висці, в Кіровограді поблизу совгоспу «Тюльпан», по вулицях Амурській та Червонозорівській пожежно-рятувальними підрозділами ліквідовано 4 пожежі сухої трави та сміття, загальною площею 550 кв м.
У смт Вільшанка місцевим підрозділом ліквідовано пожежу 73 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. До займання призвело коротке замикання електропроводки. Завдяки оперативним діям рятувальників, вогонь не поширився на житловий будинок.
В с. Федосіївка Компаніївського району ліквідовано пожежу 1 м2 дерев’яної стелі житлового будинку. Причина пожежі наразі встановлюється.
В Світловодську виникла пожежа автомобіля «ВАЗ-2106», який належить 20-річному місцевому жителю. Причина пожежі – коротке замикання електромережі автомобіля.
У Знам’янському районі виявлено 2 вибухонебезпечні предмети часів Великої Вітчизняної війни: у с. Казарня – 82 мм мінометну міну, а в с. Петрове - 76 мм артилерійський снаряд. Групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення Територіального управління МНС в області виявлені боєприпаси знешкоджено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool