МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 20, 2012 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 17 по 20 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області


Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

17 серпня в м. Світловодськ в гаражному кооперативі «Луч» місцевим пожежно-рятувальним підрозділом надано допомогу комунальним службам міста по очистці дренажної системи.
В с. Безводня Кіровоградського району групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області знешкоджено 34 артилерійські снаряди та гранату Ф-1 часів Великої Вітчизняної війни.
18 серпня в Кіровограді по вул. Миру виникла пожежа 4 м2 салону автомобіля «Alfa Romeo-164». Причина – коротке замикання електропроводки автомобіля.
В смт Петрове виникла пожежа 20 м2 покрівлі господарчої споруди та домашніх речей на території приватного домоволодіння. Причина пожежі встановлюється.
В м. Світловодськ виникла пожежа 4 м2 меблів та домашніх речей на третьому поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. Причина – встановлюється. Завдяки оперативним діям рятувальників вдалося запобігти поширенню вогню на решту площі квартири.
19 серпня в смт Петрове виникла пожежа електропроводки двигуна автомобіля «Шевроле». Причина пожежі встановлюється.
В Голованівському районі на трасі Ульяновка-Миколаїв біля с. Олександрівка виникла пожежа автомобіля «Kia Optima». Причина пожежі встановлюється.
В с. Молодіжне Кіровоградського району виникла пожежа 200 м2 сухої трави на відкритій території. В Кіровограді по вул. Маланюка виникла пожежа 2 м2 сміття в пластиковому контейнері. Причина пожеж – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Долинській виникла пожежа 9 м2 покрівлі нежитлового будинку. До пожежі призвела необережність з вогнем невстановленої особи.
В м. Новоукраїнка виникла пожежа 20 м2 господарчої споруди та 1 м3 дров, що належать 51-річній місцевій жительці. Причина – необережне поводження господарки з вогнем при спалюванні сміття.
В с. Мартоіванівка м. Олександрії виникла пожежа 20 м2 покрівлі безгосподарчої споруди. Причина пожежі встановлюється.
В с. Ганнівка Долинського району на місцевому ставку внаслідок необережного поводження на воді загинув 53-річний чоловік. Особовим складом місцевого пожежно-рятувального підрозділу тіло загиблого вилучено з водойми.
В Кіровограді по вул.Полтавській рятувальниками надано допомогу господарці по відкриванню дверей квартири.
В с. Володимирівка Кіровоградського району під час розпалювання багаття стався вибух, внаслідок якого травмовано 40-річного чоловіка. Постраждалого каретою швидкої медичної допомоги доставлено до реанімаційного відділення обласної лікарні. По причині та обставинам вибуху проводяться оперативно-слідчі дії співробітниками Кіровоградського РВ УМВС України в Кіровоградській області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool