МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 16, 2012 | Новини | Переглядів: 776 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 14 по 15 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

14 серпня у с. Кропивницьке Новоукраїнського району через коротке замикання електромережі виникла пожежа 14 кв. м покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння. Завдяки оперативності рятувальників врятовано поруч розташований житловий будинок.
У с. Оситняжка Новомиргородського району у місцевому ставку внаслідок власної необережності загинув 60-річний чоловік. Тіло загиблого з водойми дістали місцеві жителі. Обставини його загибелі та причини смерті – встановлюються.
В смт Молодіжному Долинського району та у м. Світловодську рятувальники спиляли та прибрали дерево, що загрожувало падінням на проїжджу частину. Крім того, у Світловодську бійці пожежно-рятувальної служби надали допомогу по відкриванню дверей квартири власнику.
15 серпня опівночі у м. Олександрії виникла пожежа 15 кв. м дерев’яної надвірної споруди на території приватного домоволодіння. Спричинило пожежу коротке замикання електромережі.
У м. Мала Виска рятувальники ліквідували пожежу домашніх речей у приватному житловому будинку. Причина пожежі – встановлюється.
У с. Петрокорбівка Новгородківського району горіло 7 тонн соломи на відкритій території, що належить приватному орендареві. Причина, збитки та винуватець надзвичайної події – встановлюються.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool