МНС: Оперативні зведення по Кіровоградській області

Серпень 15, 2012 | Новини | Переглядів: 808 | Коментарі: 0

Надзвичайні події з 10 по 13 серпня 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

10 серпня у гаражному кооперативі «Надія» на території Соколівської сільської ради Кіровоградського району виникла пожежа 168 кв. м перекриття п’ятьох гаражів та трьох автомобілів «Деу Ланос», «Деу Нубіра», «Ваз 2106». Наразі за фактом пожежі ведеться розслідування, поки що встановлена орієнтовна причина - коротке замикання електропроводки автомобіля.
У с. Кам’яна Криниця Ульяновського району рятувальники виїжджали на ліквідацію пожежі автомобіля «ВАЗ 21015». Причина пожежі та збитки встановлюються.
У м. Знам’янці по вулиці Жовтневій виявлено боєприпаси часів Великої Вітчизняної війни: шість артснарядів 152 мм, 85 мм і 76 мм та десять 50-міліметрових мінометних мін. У Новоукраїнському районі біля залізничної колії станції Висоцька виявлено 82-міліметрову мінометну міну. Виявлений арсенал знешкоджено групою піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення ТУ МНС в області.
11 серпня у м. Бобринці через коротке замикання електромережі виникла пожежа 4 кв. м домашніх речей у квартирі одноповерхового житлового будинку. Під час пожежі врятовано та з отруєнням чадним газом госпіталізовано до центральної районної лікарні 35-річну господарку помешкання. Завдяки професіоналізму рятувальників врятовано житловий будинок та майно.
У с. Коханівці Знам’янського району необережне поводження з вогнем невстановленої особи спричинило пожежу 66 кв. м покрівлі господарчої споруди та 2 тонн соломи. Та ж необережність невстановлених осіб призвела до пожежі 4 кв. м покрівлі безгосподарчої споруди по вулиці Калініна у м. Олександрії та пожежі 1 га сухої трави на відкритій території Покровської сільської ради Кіровоградського району
Коротке замикання електромережі стало причиною виникнення пожежі 10 кв. м покрівлі нежитлового приміщення на одній з центральних вулиць м. Кіровограда.
У с. Котовка Гайворонського району на ставку у результаті власної необережності загинув 62-річний чоловік. Приблизно через годину тіло загиблого дістали з водойми місцеві жителі. Обставини смерті встановлюються.
У м. Кіровограді бійці державної пожежно-рятувальної частини №2 допомогли двом місцевим жителям відкрити двері їх квартир.
12 серпня у с. Войнівка Олександрійського району виникла пожежа 5 кв. м покрівлі споруди, що не експлуатується, на території приватного підприємства. Причина – необережне поводження охоронця з вогнем під час спалювання сміття. Місцевим підрозділом врятовано споруду від подальшого поширення вогню.
На території Іванівської сільської ради Долинського району виникла пожежа 1700 кв. м сухої трави на відкритій території. Причина пожежі – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.
В Олександрії місцевим підрозділом надано допомогу по вилученню собаки з каналізаційного колектора.
13 серпня у с. Коротяк Компаніївського району необережне поводження з вогнем 21-річного сина господарки призвело до пожежі 6 кв. м домашніх речей та 15 кв. м перекриття житлового будинку. Завдяки оперативності та професіоналізму рятувальників врятовано будинок.
Рятувальники спиляли та прибрали дерева, що загрожували падінням на труби газопостачання по вулиці Робочій у м. Світловодську та по вулиці Світловодській у м. Кіровограді. А бійці державної пожежно-рятувальної частини №6 у м. Кіровограді допомогли чоловікові дістати пса з колодязя.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool