МНС: Оперативні зведення

Лютий 06, 2012 | Новини | Переглядів: 1224 | Коментарі: 0

З 9.00 3 лютого по 9.00 5 лютого 2012 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

3 лютого в Новомиргороді, в будинку, що належить 32-річній місцевій жительці, зайнялося 1 кв м стіни та 4 балки перекриття. А в селі Голикове Олександрівського району зайнявся димохід у будинку 52-річної місцевої жительки. Пожежі спричинило порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні димаря.
Порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення призвело до пожежі 80 кв м покрівлі та 40 кв м перекриття будинку в селі Підгайці Кіровоградського району. А в селі Перчунове Добровеличківського району через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печі горіла покрівля літньої кухні та гаражу у приватному домоволодінні.
В Олександрії на сміттєзвалищі Кременчуцького шосе виникла пожежа площею 100 кв м. Причина – самозаймання сміття.
У селі Приютівка Олександрійського району з причини, яка наразі встановлюється, виникла пожежа 150 кг сіна та покрівлі гаражу в домоволодінні 62-річного пенсіонера.
4 лютого в селі Мартоіванівка, передмісті Олександрії, зайнялася покрівля та дерев’яна обрешітка гаражу. Причина пожежі встановлюється.
Необережність сина господарки під час куріння призвела до пожежі 12 кв м покрівлі господарчої споруди у Гайвороні.
У Кіровограді по вулиці Садовій через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення на горищі приватного житлового будинку зайнялися домашні речі.
У Кіровоградському районі на автошляху Стрий-Кіровоград-Знам’янка рятувальники допомогли водієві відбуксувати несправний автомобіль «МАН» до станції технічного обслуговування.
5 лютого у селі Перегонівка Голованівського району з причини, яка встановлюється, виникла пожежа 1,5 кв м перекриття будинку 66-річної власниці.
У Долинській коротке замикання електромережі призвело до пожежі домашніх речей у господарчій споруді, що належить 62-річному пенсіонеру.
У Кіровограді по вулиці Свердлова виникла пожежа господарчої споруди у приватному домоволодінні, у Гайвороні горів 1 м кв перекриття житлового будинку, а у селі Миколаївка Кіровоградського району – 24 м кв господарчої споруди.
Коротке замикання електромережі призвело до пожежі веранди житлового будинку у Новоукраїнці.
В Олександрії рятувальники надали допомогу по відкриванню дверей квартири 85-річній господарці. Таку ж допомогу рятувальники надавали у Кіровограді по вулиці Преображенській.
6 лютого у Кіровограді по вулиці Гоголя виникла пожежа пластикового контейнеру для сміття, до якої призвела необережність невстановленої особи під час паління.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool